Gòtic-El grup


Stacks Image 3403
NOVETAT!
El disc (vinil) Escenes, del 1978, reeditat en disc compacte, revisat i remasteritzat pel grup l'any 2023. Inclou llibret i fotos de l'època.
Una nova reedició que constitueix la versió definitiva d'aquell primer disc.

Visiteu la pàgina
Escenes per a tota la informació
Stacks Image 68
1977: Rafa, Martí, Jep, Vilaprinyó
Stacks Image 70
Canet Rock 1978: Agustí, Vilaprinyó, Rafa, Eugeni i Martí
Aquest és el web editat i revisat pels músics de Gòtic durant el 2023.
Hi trobareu la història i informació sobre
Gòtic, el llegendari grup musical que es va formar a la Barcelona dels anys 70. La seva activitat va durar pocs anys, entre 1970 i 1978.

Van publicar un sol treball discogràfic, "
Escenes”, enregistrat el 1977 i publicat el 1978.
Amb els anys, aquell primer "long-play" ha esdevingut una icona del rock simfònic i progressiu, gairebé un objecte de culte.
L'any 2023 el grup n'ha revisat, remasteritzat i aprovat una nova reedició, la versió definitiva d'aquell primer disc. A la pàgina Escenes hi trobareu més informació.
També trobareu en el web les notícies relatives a l'edició d'un segon disc, enregistrat el 1978, i que mai va ser publicat per desinterès de la discogràfica del moment. El grup va recuperar les cintes, les va digitalitzar amb l’ajut inestimable dels tècnics originals (Enric Català i Jordi Vidal) i va preparar una edició especial per als qui, ja el 1978, estimaven la música de Gòtic. Visiteu la pàgina “Gegants i serpentines” per saber-ne més!!

“I tu que ho veies tot tant fàcil” - Del disc “Escenes” - 1977